Parttime (10-12 uur/wk) werken en toch een fulltime inkomen?

Een andere manier van werken

Wij werken met het concept van een netwerk marketing bedrijf dat al 40 jaar succesvol is. Het is anders dan we gewend zijn. Het is een simpel concept met bijzondere mogelijkheden. Een aantal aspecten hiervan:

  • Je kunt hiermee verschillende inkomstenniveaus realiseren. Denk aan inkomsten als bijverdiensten of het vervangen van je huidige salaris in je parttime of fulltime baan . Maar ook het zeer bijzondere dat je een inkomstenbron kunt opbouwen die bovengemiddeld en blijvend kan worden en die na verloop van tijd een passief karakter kan krijgen. Het is zelfs overerfbaar en dat maakt het écht uniek!
  • In alle gevallen is er geen hiërarchie. Je hebt dus geen baas.
  • Je werkt samen met andere positief ingestelde collega’s die ook openstaan voor deze nieuwe manier van werken.
  • Wij werken volgens het win-win-principe en vormen op die manier een netwerk waarbij de mogelijkheden voor iedereen gelijk zijn.

Het netwerk bestaat uit mensen die bewust kiezen om het heft in eigen hand te nemen en zichzelf binnen afzienbare tijd onafhankelijk willen maken van hun loondienstverband. Dit netwerk creëert feitelijk een ‘eigen economie’ door hun huidige inkoopkanaal van alledaagse gezinsproducten te verleggen naar het netwerk marketing bedrijf. Menigeen denkt direct aan verkopen of ‘leuren’ met producten. Dat is het niet. Het betreft geen traditionele verkoopactiviteit. Hoewel het een simpel concept is met bijzondere mogelijkheden, is onze ervaring steeds weer dat mensen het pas écht zien zodra zij van een professional de uitleg krijgen.
Het businessmodel is laagdrempelig en daardoor toegankelijk voor iedereen. Iedereen heeft ook dezelfde mogelijkheden. Echter, alleen de mensen die écht gemotiveerd zijn, willen samenwerken met een ervaren professional en zodoende een ‘nieuw vak’ willen leren, halen alles eruit wat er in zit en creëren zodoende een bijzondere lifestyle met veel vrijheid en een onbezorgde toekomst. Het is geen baan, Daarom zijn de mogelijkheden ook zo anders.
Wellicht ben jij degene die ik momenteel zoek en die van mijn ervaring gebruik wil maken om dit te gaan realiseren.

Profiel van de kandidaten

  • Je hebt een duidelijke motivatie om iets te veranderen in je werk- en/of je leefomstandigheden.
  • Je bent leergierig en je staat open voor nieuwe dingen.
  • Je vindt het leuk om met mensen samen te werken.
  • Je leert graag iets nieuws van professionals.
  • Je vindt het leuk om kennis die wij je leren, te delen met anderen en zodoende voor hen een mentor te zijn.  
  • Je beseft dat als je blijft doen wat je tot nu toe hebt gedaan, het resultaat in tijd en geld ook niet wezenlijk anders zal zijn dan wat je tot nu toe hebt gerealiseerd. Openstaan voor andere manieren van werken, biedt ook andere mogelijkheden.

Wil jij gebruik maken van mijn ervaring?

Mijn naam is Hans van de Ven. Voorheen altijd in loondienst gewerkt. Eerst zes jaar in de financiële wereld en daarna 15 jaar bij Volvo personenauto’s. Inmiddels zo’n 20 jaar actief als netwerk marketing professional.
Netwerk marketing is een businessmodel dat toegankelijk is voor iedereen en bijzondere mogelijkheden biedt met betrekking tot vrijheid en financiële onafhankelijkheid. Iedereen die bereid is om van ervaren mensen te leren en ook serieus de noodzakelijke activiteiten wil ondernemen, kan hiermee succesvol worden. Het is geen verkoopactiviteit. Echter, de meeste mensen hebben nog nooit van netwerk marketing gehoord of hebben een volledig onjuist beeld. 

Advies: onderscheid jezelf van de massa en laat je informeren door een succesvolle professional zodat jij weet wat het wel en wat het niet is. Op internet staan uiteraard zinnige dingen over dit businessmodel maar nog veel meer onzinnige zaken.

Wij hebben écht iets bijzonders!

Probeer jezelf eens voor te stellen hoe jouw leven eruit kan zien als jij jezelf financieel onafhankelijk kunt maken van je huidige parrtime of fulltime baan. Als je voldoende tijd én geld hebt om de dingen te kunnen doen die jij belangrijk vindt.
De meeste mensen die met ons aan de slag gaan, starten hiermee in eerste instantie naast hun huidige baan met 10-12 uur per week en bouwen zo stap voor stap hun nieuwe inkomstenbron op.

Ben jij klaar om meer informatie te ontvangen en je serieus te gaan oriënteren of dit jouw toekomst zou kunnen worden?

Ik zoek op dit moment in diverse regio’s nieuwe collega’s die door mij geholpen willen worden om met deze werkwijze een onbezorgde toekomst te creëren.